Ledmultimedia staví síť největších LED obrazovek
Icon 03. 06. 2016
Společnost Ledmultimedia, hlavní hráč na trhu digitálního out-of-home(DOOH), spustila na začátku června největší LED obrazovku v západních Čechách. Plocha o rozměrech 9,6 x 5,76 (přes 55 m²) je umístěna v Karlových Varech u Lávky.

Firma má přitom v plánu počet těchto ploch do konce roku zvýšit i v dalších částech České republiky. „Do konce roku chystáme další instalace ve městech -Praha, Brno, Písek, Hradec Králové a dalších,“ uvedl pro MediaGuru.cz jednatel společnosti Ledmultimedia David Snášel.

Ledmultimedia tak pokračuje v rozšiřování svého portfolia ploch. Loni na podzim převzala od společnosti Screenet pět velkoplošných digitálních obrazovek, díky čemuž vstoupila s LED obrazovkami i na území hlavního města. Do roku 2014 se rozvíjela především v jižních Čechách, následně v severních Čechách, severní a střední Moravě a v západních Čechách. Jediným úbytkem v portfoliu je plocha v Českých Budějovicích v nákupním Igy Centru, a to z důvodu jeho rekonstrukce.

Od začátku letošního roku je Ledmultimedia obchodně propojená s mediální skupinou Mafra. Souvisí to se snahou firmy zvýšit svůj výkon i na národním trhu. Většina původních klientů firmy se totiž rekrutuje především z regionů. Inzerenty chce firma také přesvědčit novými data. Proto v současné době připravuje data k měření účinnosti DOOH.

Zdroj: https://www.mediaguru.cz/clanky/2016/06/ledmultimedia-stavi-sit-nejvetsich-led-obrazovek/